Beleidsadviezen & Strategie ontwikkeling

Draadloze camera beveiliging

FE Consultancy is  gespecialiseerd in beleidsadviezen over energiebeheer, energiebesparingsplannen, openbare verlichting, smart cities, inrichting openbare ruimte en de  inrichting van uw organisatie daar omheen.

Voorbeelden:

  • Wij ontwikkelen strategieplannen voor het Energie-akkoord 2020. Met kennis van de laatste innovatieve technieken zetten wij een koers uit voor de beste alternatieve energie-opwek en -distributie of energiebesparingen.
  • Openbare Verlichting: schakelen en dimmen, wat zijn de gevolgen van andere schakeltijden en hoe gaat u dat in de toekomst doen als de huidige toon-frequente techniek wordt stopgezet?
  • Smart Cities: wat u moet doen om uw openbare ruimte toekomst-proof te maken !

Beleid- & Strategie-implementatie

FE_slimmemeter

U heeft al beleid ontwikkeld of een degelijke strategie in elkaar gezet. Maar hoe nu verder? Op basis van jarenlange ervaring helpen wij uw beleid tot praktijk om te zetten, door draagvlak te creëren en het wiel in beweging te zetten met hands-on acties.

  • Wij installeerden in veel gemeenten Energie-coördinatoren die voor het dagelijkse energiebeheer als single point of contact optraden richten netbeheerders en energieleveranciers.
  • Wij toetsten de wettelijke vereisten voor de inrichting van tap-faciliteit uit de Telecomwet en adviseerden bij de inrichting en organisatie er om heen.
  • Aansluitingenbeheer: wij zetten dit voor u op of u besteedt het geheel aan ons uit. De basis voor iedere inkoopactie of Europese aanbesteding inkoop gas en elektriciteit.
  • Factuurcontrole van energienota’s: wij sporen de posten op die u geld besparen en controleren de juistheid van de factuur.

Wij werkten onder meer voor:

Havenbedrijf Rotterdam    libertinevodafone      interxion